OGLASIO SE DRAGIĆ: Sve informacije o njegovom dolasku u Zvezdu (FOTO)

U zadnje vreme su kružile informacije kako bi slovenski reprezentativac Zoran Dragić, mogao zaigrati u crveno-belom dresu.

Zoran nije krio da mu je prijala ova informacija ali...

– Nisam još rekao agentu da mi traži klub. Moja želja je da u potragu krenem početkom januara. Imam još pola meseca da treniram i da uđem u pravu formu. Kad treniram mnogo sve mi se skupi pa moram na razne tretmane. Ali, da kucnem u drvo, dobro sam, dobro se osećam. Imam neke blage bolove, ali to je samo zbog treninga, jer dugo nisam radio ovakvim intenzitetom, rekao je Dragić

Potom se osvrnuo na crveno-bele.

– Ne mogu da kažem da nisam počastvovan što je to objavljeno, ali to je neko izmislio. Ljudi misle da je istina, ali nije. U tom mesecu nisam bio spreman da igram. Ni sada nema ništa jer, kažem, nisam pričao ni sa jednim klubom. Tek ću da se čujem s agentom pa ćemo u potragu za klubom.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Naravno, svi žele da igraju na najvišem nivou, a u Evropi je to svakako Evroliga. Ali, ako to nije moguće već ove godine, najbolje bi bilo da budem član kluba gde ću moći mnogo da igram i gde mogu da pomognem ekipi da dođe do trofeja.

– Nisam tada pričao s ljudima iz Igokee. Oni imaju pun roster. Nedavno su doveli i Danila Anđušića. Imaju dobru ekipu. Igokea je veliki klub u Bosni i Hercegovini i došli smo da vidimo male nade. Ipak, nikad ne reci nikad. Čovek ne može da zna šta nosi sutra. Nisam razmišljao u tom pravcu. Prioritet je klub koji igra Evorligu ili Evrokup, ali videćemo kakve ću ponude imati i sigurno ćemo izabarati ono što je najbolje za mene

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: