Oglasio se Borjan nakon korone! “Svima smeta i svi je napadaju jer dominira”

Golman i kapiten Crvene zvezde konačno progovorio posle borbe sa bolešću

Pred fudbalerima Crvene zvezde su uskoro brojni izazovi u vidu takmičenja na tri fronta, a oporavljeni golman i kapiten Milan Borjan veruje u svoju ekipu i u to da će ciljevi biti ostvareni.

Iskusni čuvar mreže jedan je od četvorice fudbalera koji su nedavno vodili borbu i sa korona virusom, ali se sredinom prošle nedelje vratio u kombinaciju za prvi tim.

- Odlično se osećam. U potpunosti sam se oporavio, sve je u najboljem redu i treniram maksimalno. Ne samo ja, već čitava ekipa radi na vrhunskom nivou kako bi što spremniji dočekali sve izazove koji slede - istakao je Borjan.

- Pred nama je gust raspored do nove pauze u novembru, praktično ćemo dva puta nedeljno igrati utakmice, i to je nešto za šta su potrebne i fizička i mentalna snaga. Ipak, verujem da smo sposobni da ponovo usrećimo sve one koje su uz nas i da dobrim rezultatima "nateramo" zvezdaše da budu ponosni - dodao je reprezentativac Kanade.

HTML5 Icon

Borjan posebno ukazuje na jedinstvo fudbalera i navijača iz Ljutice Bogdana.

- Zvezda je u poslednjih pet godina mnogo porasla, vratila se tamo gde pripada, i dominira. Baš zato imam osećaj da svima smeta i da su svi krenuli u napad na nju i na svakog od nas. Osećam da su samo zvezdaši uz nas, uz svoj klub, ali i to je dovoljno, jer mi uz pravu podršku sa tribina možemo da pokažemo da smo jači od svega i od svih.

- Zato pozivam sve zvezdaše da budu uvek uz nas, na svakoj utakmici, na svakom stadionu, a naročito na Marakani. Jer zajedno na taj način sve možemo da pobedimo i na terenu i van njega i da pokažemo da smo sa razlogom najveći - zaključio je Milan Borjan.

(Telegraf.rs)