OGLASIO SE BORJAN! “Istina je da idem iz Crvene zvezde, razlozi su duboki i veliki”

Golman crveno-belih pisao na Instagramu

Srpski fudbal u poslednjih nekoliko dana ne prestaje da bruji o Milanu Borjanu  i njegovom statusu u Crvenoj zvezdi.

Pričalo se o njegovoj navodnoj svađi sa Dejanom Stankovićem, a potom se pojavila informacija da će napustiti klub.

Golman kanadske reprezentacije i srpskog šampiona nije želeo da ćuti, već se oglasio saopštenjem putem svog Instagram naloga. Prenosimo vam ono što je rekao u celosti.

- Iz pijeteta, velikog poštovanja, odanosti i zahvalne ljubavi prema navijačima, kao i odgovornosti prema medijima sa kojima imam sjajnu saradnju zelim da se oglasim:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Juče je u medijima izašla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to što ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde, jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je doslo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže.

Razlozi moje želje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to jer su navijači FK Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglašavati na ovu temu.

Hvala na razumevanju - napisao je Borjan.

Milan Borjan, saopštenje

Foto: Instagram - Printscreen / Milan Borjan

(Telegraf.rs)