Oglasio se bivši Zvezdin fudbaler, posle natpisa da je PRETUČEN (FOTO)

Šta se zapravo desilo u noćnom klubu.

U noći između petka i subotu, prema pisanju štampe u Srbiji, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Miloš Reljić, brutalno je i na smrt pretučen posle izlaska u jedan noćni klub u Petrovcu na Mlavi. Iako iz Opšte bolnice u Petrovcu tvrde da je Reljić primljen te noći u bolnicu, on je u prema pisanju "Blic-a" negirao čitav događaj, rekavši da nikakve tuče nije bilo.

Prema tvrdnjama iz te zdravstvene ustanove, pacijent je zadobio povrede lica i jedne ruke, međutim, odbio je predloženu hospitalizaciju.

- U noći između petka i subote jeste se desila tuča u kojoj je povređen fudbaler Miloš Reljić. On je najpre primljen u Hitnu pomoć, pa su ga odatle lekari uputili na Odeljenje hirurgije. Naime, dežurni hirurg mu je posle pregleda, pružene pomoći i previjanja predložio hospitalizaciju, ali je Reljić to odbio i na lični zahtev, a posle primljene neophodne terpije, napustio bolnicu. Hirurg mu je svetovao da može da dođe u bolnicu u svako doba ukoliko bude osetio bilo kakvo pogoršanje svog zdravstvenog stanja- navode u bolnici u Petrovcu.

Sa druge strane Reljić je negirao čitav događaj. 

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Nikakvu tuču te noći nisam ni video, još manje u njoj učestvovao. Ne znam odakle su se uopšte pojavile ove neistinite informacije. Stvarno ne znam o čemu se radi i ko je i zbog čega plasirao lažnu vest. Istina je da sam sa društvom bio u jednom noćnom klubu i da smo ostali do kasno, ali nikakve tuče posle toga nije bilo. Društvo se razišlo, najnormalnije sam se vratio kući. Zdrav sam, nemam ni najmanju ogrebotinu, niko me nije udario, nikakvog sukoba o kome pišu mediji nije bilo- izjavio je Reljić.

Srbijadnas