Oglasilo se Zvezdino NOVO pojačanje! “Ne znam nikog, želim titulu i golove, zato stižem u Srbiju”

Veoma je optimističan norveški napa

Zvezda je rešila jedan od gorućih problema u klubu. Mesto napadača će od januara poputi Ohi Omoižuanfo, doskorašnji fudbaler Moldea koji je u tekućoj sezoni postigao 27 golova.

On je tek odigrao poslednji meč u sezoni za Molde i već bi uskoro trebalo da krene put Beograda, a emocije su ga savladale nakon poslednjeg zvižduka.

Ohi je završio takmičenje u Norveškoj kao najbolji strelac ekipe, ali ni to nije bilo dovoljno Moldeu da dođe do šampionske titule, pošto je to pripalo fudbalerima Bodo Glimta.

Sam fudbaler je izjavio da njemu ovo izuzetno znači, ali je otkrio i šta je bio njegov cilj za ovu sezonu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Vodio sam sele sezone i lepo je što sam završio kao prvi na kraju. Uoči sezone mi je bio cilj da postignem makar 15 golova, jer sam prethodne dao 12 i nisam bio srećan. Postići 27 golova u sezoni je potpuno ludo - počeo je Ohi, posle pitanja da prokomentariše učinak.

Potom se Omoižuanfo dotakao i činjenice da mu je ovo bio poslednji meč za Molde, te da će veoma brzo otići put Beograda, gde će zadužiti crveno-belu opremu.

Nažalost, bio je to moj ’poslednji ples’ u Moldeu. Nisam očekivao da će me emocije tako jako udariti kada se budem opraštao od ekipe. Bilo je i suza... - počeo je Ohi, da bi onda prešao na Zvezdu.

Ne poznajem nikoga u Zvezdi. Moraću da krenem sve iz početka i da upoznam saigrače. Srećom, ja sam druželjubiv tip i lak za saradnju.

Blizu je bila titula sa Moldeom, ali će sada u Zvezdi imati i priliku da dođe do nje, što je prema njegovom mišljenju i glavni razlog zašto je stigao u Beograd je bio drugi, a nada se da će sa Crvenom zvezdom u šampionskoj trci biti bolje sreće i da će osvojiti titulu.

Primamljiv mi je izazov da se borim za titulu. Zato i idem u Zvezdu. Znam da je to klub u kojem se uvek očekuju trofeji. Volim tu vrstu pritiska. Znam da od mene tamo očekuju golove. Ali tu vrstu pritiska stavljam i sam na sebe. Ja sam napadač i uvek želim golove.

(Telegraf.rs)