OGLASILI SE IZ ZVEZDE! “Borjan ne ide nigde”

Crveno-beli odlučni da sačuvaju okosnicu tima za proleće

Stav Crvene zvezde je jasan. Milanu Borjanu, ali ni ostalim nosiocima igre, neće biti dozvoljeno da napuste stadion Rajko Mitić ove zime.

Crveno-beli su očigledno odlučni da zadrže klapitena do kraja ugovora u junu 2023. godine, tako da izvesno Borjan neće menjati sredinu u ovom trenutku. 

Mozzart sport je juče ekskluzivno objavio da je iskusni čuvar mreže zatražio od nadređenih u Ljutice Bogdana da raskine saradnju i napusti Rajko Mitić, što je Borjanpotvrdio današnjim zvaničnim saopštenjem, uz poruku da je klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došao trenutak da mesto prepusti dostojnoj zameni. 

Borjan otvoreno: Istina je, hoću da idem iz Zvezde

Takođe je dodao da njegova odluka nema nikakve veze sa pritiscima i pomenutim sukobima.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže. Razlozi moje želje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to jer su navijaci Zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije zamoliću da mi dozvole da u miru provedem dugo čekani odmor sa porodicom. Do daljeg se neću oglašavati na ovu temu. Hvala na razumevanju. Zauvek vaš vojnik, Milan Borjan", poručio je Borjan.

Ipak, u klubu su odlučni da zadrže standardnog golmana, a isti je slučaj i sa ostalim nosiocima igre aktuelnog šampiona.

Crvena zvezda je u prilično nezvidnoj situaciji kada je u pitanju odbrana šampionske krune, pošto prolećni deo sezone dočekuje sa pet bodova zaostatka.

Drugi deo sezone biće isprepletan zahtevnim izazovima, pošto ekipu Dejana Stankovića, pored borbe za najvažniji trofej u srpskom fudbalu, očekuje i završnica Lige Evrope, gde je obezbeđen direktan plasman u osminu finala.

Mozzartsport