Oglasile se Delije povodom ubijenog Zvezdaša sa Kosova

Među stradalim Srbima, koji su ubijeni u sukobu sa policijom tzv. Kosova je i S. N. iz Zvečana, koji je inače bio veliki navijač Crvene zvezde

U našoj zemlji je u sredu, 27. septembra proglašen dan žalosti, povodom nemilih događaja na Kosovu i Metohiji.

Među stradalim Srbima, koji su ubijeni u sukobu sa policijom tzv. Kosova je i S. N. iz Zvečana, koji je inače bio veliki navijač Crvene zvezde, a njegovi drugari sa trbine se potresnim porukama opraštaju od njega.

Tim povodom, oglasila se i navijačka grupa Delije Sever, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Obraćamo se svim Delijama, simpatizerima Crvene Zvezde ali i svim građanima Srbije. U nedelju ujutru herojski je za svoj narod i svoju otadžbinu život položio naš drug sa tribine S. N. U vreme kada je trebalo da se odigra derbi sa Partizanom, sutra (sreda) u 19 časova u hramu Svetog Save na Vračaru održaće se pomen za pokoj duše S. N. i ostalim herojima koji su pali na Kosovu i Metohiji za slobodu našeg naroda i naše zemlje! Obavestite sve koje poznajete, povedite svoje roditelje, decu, prijatelje... Da pokažemo zahvalnost onima koji su stradali za sve nas! Večan spomen novim Obilićima! KOSMET VEČNO ZEMLjA NAŠA - stoji u saopštenju najvatrenijih pristalica Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: