ODUŠEVLJENJE U CELOM SVETU ZBOG DELIJA! Pogledajte reakcije iz celog sveta na poruku Delija

Koreogrfafija crveno-belih najviše je odjeknula u zemljama čija su se imena našla na transparentima

Koreografija navijača Crvene zvezde na poluvremenu meča protiv Rendžersa imala je veliki odjek u svetu, pogotovo u onim zemljama čija su se imena našla na transparentima Delija!

Zvezdini navijači su, naime, na pauzi između dva poluvremena podigli na severnoj tribini transparente na kojima je su bile sve države nad kojima su zapadne sile izvršile agresiju  - počevši od Koreje 1950. godine do Sirije danas.

Cela Marakana, pogotovo Sever, osvanuli su u blicevima telefona, a na transparentima su, pored mesta, bile i godine gde se ratovalo tokom 20. i 21. veka, pa se tako mogu videti i Jugoslavija (1999), Republika Srpska (1995.), Sudan (1998), Filipni, Indonezija...

Upravo najviše medija iz ove dve poslednje pomenute zemlje su preneli koreografiju Delija koja je završila i u Saudijskoj Arabiji, Brazilu, Gvatemali...

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Otprilike svuda, osim u zapadnjačkim medijima koji se, gle čuda, nisu bavili ovom temom.

Osim italijanske Gazete koja je na svojim društvenim mrežama fotografijama prenela atmsoferu viđene na Marakani u četvrtak veče - uz komentar da su Delije sastavile spisak sukoba i tom prilikom tražile mir u svetu.