ODLIČNE VESTI! Zvezda osigurala još jednog omladinca do 2024. godine!

On je sa samo 16 godina debitovao za prvi tim crveno-belih

Nije još stasao da igra kontinuirano u seniorskoj postavi, ali Crvena zvezda smatra da će i to vreme ubrzo doći. Otuda je danas stigla zvanična potvrda da je Marko Lazetić, kojem je tek 17 godina, potpisao novi ugovor sa klubom, koji ga vezuje da stadion „Rajko Mitić“ sve do 2024. godine.

To će mu dati sasvim dovoljno vremena da se razvije i pokaže potencijal, a Zvezdi će pomoći da ga najverovatnije na kraju proda za što bolju novčanu sumu, što je jedan od glavnih ciljeva naših klubova.

- Zaista sam presrećan i veoma mi je drago što klub veruje u mene. Nadam se da ću opravdati poverenje dobrim igrama u crveno-belom dresu. Raduje me činjenica da ću jednog dana zaigrati na punoj Marakani i biti u prilici da ispunim dečački san svakog navijača našeg velikog kluba – istakao je Lazetić posle potpisivanja ugovora.

On je već debitovao za seniore u novembru, kada mu je bilo samo 16 godina, ali tada na tribinama nije bilo navijača zbog tekuće pandemije koronavirusa. U međuvremenu je procenjeno da je bolje da skuplja nastupe u Grafičaru, u Prvoj ligi Srbije, gde je standardan član tima

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Iskustvo koje trenutno stičem igrajući za prvi tim Grafičara mi veoma pomaže, jer je velika razlika između omladinskog i seniorskog fudbala. Iz utakmice u utakmicu sve više napredujem, što mogu da primetim, a uskoro se nadam da ću dobiti priliku u Crvenoj zvezdi. Moj san, koji će se nadam ostvariti, je da budem najbolji strelac Zvezde i od toga nikad ne odstupam – zaključio je ovaj mladi fudbaler.

Telegraf.rs