Odbio je velike ponude iz Turske i Rusije zbog Zvezde! (FOTO)

Četvoricu je do sada dovela Crvena zvezda u ovom prelaznom roku, to su Miloš Vulić (Napredak), Ričard Odada (Grafičar), Nemanja Milunović (BATE) i Dejan Vidić (Zlatibor).

Prvi od četvorice pomenutih, Miloš Vulić koji ima samo 22 godine i koji je stigao kao kreativni vezista, rekao je za zvanični sajt Crvene zvezde da je odbio jake ponude koje je imao.

"Dolazak u Crvenu zvezdu korak je koji svaki fudbaler priželjkuje i sanja od trenutka kad prvi put obuje kopačke. Uprkos ponudama iz Rusije i Turske koje su bile finansijski primamljivije, poziv šampiona Srbije razrešio je sve dileme. Zvezda je veći klub, a obući crveno-beli dres poseban je motiv. Bio sam malo zbunjen prilikom potpisivanja, brzo smo se dogovorili i sve je izgledalo nestvarno", rekao je on.

Jedan od njegovih "učitelja" u Beogradu biće njegov bivši saigrač, Marko Gobeljić.

"Sa Markom sam se čuo i pre interesovanja Zvezde, čestitali smo jedan drugome pogotke, ostali smo dobri iz perioda provedenog u Kruševcu. Po ozvaničenju saradnje poželeo mi je sreću, dao dragocene savete i istakao da će mi biti podrška. Dobro smo sarađivali u prethodnom klubu i nadam se da će isto, ako ne i bolje biti i ubuduće", istakao je Vulić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Da li će Vulić imati šansu da zaigra u drugom delu sezone za Crvenu zvezdu zavisiće dosta od odlazaka koji se spremaju u Ljutice Bogdana.


Sportske.net

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: