Odada poslušan! “Pomno slušam sve što ima da mi kaže”

"Ima iskustva, igrao je na vrhunskom nivou, ista smo pozicija", hvali svog mentora Kenijac

Supertalentovani vezista iz Kenije Ričard Odada ima tu sreću da na prvim pripremama u seniorskom timu Crvene zvezde uči od iskusnog Sekua Sanogoa.

Igrač koji je stasavao u omladincima Crvene zvezde, a potom i u Grafičaru, trudi se maksimalno da upije sve savete iskusnog kolege, koji očigledno ima ulogu direktnog mentora na pripremama.

"Mnogo igrača me savetuje, zaista svi funkcionišemo kao tim, ali ako bih morao nekog da izdvojim to je Sanogo. Ima iskustva, igrao je na vrhunskom nivou, ista smo pozicija, tako da pomno slušam sve što ima da mi kaže. Međutim, i svi drugi su tu za mene, kako na terenu, tako i van njega. Odlično sam se uklopio i voleo bih da ostanem u timu", rekao je Odada.

Motivacija među igračima srpskog šampiona na Kipru je na izuzetno visokom nivou.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Imamo teške treninge, dva puta dnevno radimo i zaista nije jednostavno. Uslovi su odlični, ali fokus nam je isključivo na što boljoj pripremi za prolećni deo sezone. Nije lako, ali nije ni teško, jer kada se glavom usmeriš na to, uspevaš sa zadovoljstvom da izvršiš sve obaveze".

Stručni štab crveno-belih se maksimalno trudi da ekipu što bolje pripremi za proleće.

"Svi rade odličan posao, trude se da pomognu igračima. Ne samo mladima, već i onim iskusnijima. Jednostavno, kada se nešto pogreši, neko iz stručnog štaba priđe i objasni nam kako to treba da uradimo. Rade vrhunski posao", zaključio je Odada.

Mozzartsport