Od njega se očekivalo više, Marakanu napušta na leto (FOTO)

Prolećni deo sezone je znatno kraći od jesenjeg, brzo će i letnji prelazni rok, a za sada je izvesno koji igrači će napustiti redove aktuelnog šampiona.


Pre svih, to će biti Brazilac Džonatan Kafu i štoper Rašid Sumaila, koji su tokom zimskih priprema definitivno ''precrtani'' i samo se čeka kraj sezone kako bi se Zvezda oslobodila bilo kakvih obaveza prema njima, s obzirom da su i jedan i drugi došli prošlog leta na jednogodišnju pozajmicu.


Osim njih dvojice, izvesno je da u ekipi od leta neće biti ni kapitena Nenada Milijaša, koji se sprema da kopačke ''okači o klin'', a današnji ''Žurnal'' najavljuje još jedan odlazak iz Zvezde na leto.


U pitanju je ofanzivni vezista Lorenco Ebisilio, koji je prošlog leta stigao na ''Marakanu'' kao veliko pojačanje.


''Dugo smo ga pratili, znali smo da je to igrač kakav nam nedostaje u ekipi, i verujem da je Zvezda dobila dobrog igrača, a navijači nekoga uz koga će uživati'', rekao je na njegovoj promociji početkom jula prošle godine, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


On je solidno počeo, ali kasnije su došli i Marko Marin, pa Mirko Ivanić i Ebisilio je pao donekle u senku, mada je od početka sezone upisao 28 nastupa, uz dva gola i osam asistencija.


Dodatni razlog što se očekuje njegov odlazak na leto, jeste i činjenica da je potpisao ugovor do juna 2020. godine, pa je teško očekivati da će ostati do kraja ugovora, s obzirom da je izvesno da će naredne sezone u Zvezdi igrati i Marin i Ivanić.

Sportske