“Obećano mi je mnogo, a ništa nije održano, nikada neću razumeti…” Ispovest Zvezdinog skupog pojačanja!

On naglašava svoju privezanost srpskom šampionu

Nemanja Motika je došao na Marakanu kao veliko pojačanje Crvene zvezde, ali je bez mnogo prilike i ne baš svetle epizode u Beogradu otišao u Ljubljanu gde sada igra za Olimpiju.

On, i pored svega toga, kaže da mu je crveno-beli dres i dalje omiljeni.

- Obećano mi je mnogo, a ništa nije održano. Imao sam minutažu, ali mnogo manju nego što sam zaslužio. Dobijao sam mnogo pohvala na treningu. Uvek su govorili da su zadovoljni sa mnom. Takođe sam se odlično slagao sa svim momcima i dobro uklopio u tim. Ali nisam dobio pravu šansu. Za to ne postoji objašnjenje. Ne razumem i nikada neću razumeti. To me je jako rastužilo, ali Crvena zvezda ostaje moj omiljeni klub - poručio je Motika.

On naglašava svoju privezanost srpskom šampionu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kao dete sam u Berlinu išao u školu u dresu Crvene zvezde. Toga se jasno sećam, klub mi je duboko u srcu - kaže Motika.

Mladi defanzivac smatra da je odlazak u Sloveniju bio pravi potez, a prokomentarisao je i kritiku ljudi iz kluba pre odlaska.

- Ta javna kritika je bila veliko iznenađenje. To nije bila istina, bio sam dovoljno zreo da napravim ovaj korak. Ali, u Crvenoj zvezdi sam postao pravi čovek. U jednom trenutku se govorilo da ima zainteresovanih klubova za mene, ali Zvezda nije marila. Srećom sam ipak završio u Ljubljani, ovde me vide kao veliki klupski projekat - zaključio je Motika.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: