Obaveštenje Crvene zvezde svim navijačima

Klub sa Malog Kalemegdana prati situaciju.

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se obaveštenem kojim se obratio svim navijačima crveno-belih zbog celokupno situacije sa odlaganjem mečeva i suspenzijom takmičenja, ali i kako bi se zahvalio na poverenju koje imaju u klub.

 - Dragi Zvezdaši, zbog epidemije virusa Covid 19 (Korona) sva košarkaška takmičenja u celom svetu su do daljeg zaustavljena, uključujući i ona u kojima nastupa KK Crvena zvezda mts: Evroliga i ABA liga, kao i Superliga Srbije koja još uvek nije počela. Za sada, nema nikakvih informacija niti naznaka kada, kako, i da li će se košarkaška sezona nastaviti. KK Crvena zvezda mts u svakodnevnom je kontaktu sa čelnicima svih takmičenja. Sa svim važnim informacijama, kao ljudi koji su direktno pomogli normalno funckionisanje kluba, bićete informisani blagovremeno i na vreme!

Još jednom, ovu priliku koristimo da Vam iskažemo veliku zahvalnost za poverenje koje ste nam ukazali pred i tokom takmičarske sezone 2019-2020, što pokazuje i rekordan broj sezonskih karata, kao i Evroliga paketa.

U prilog tome najbolje govori prosečna posećenost na utakmicama Evrolige po kojoj je naš klub i ove godine u samom vrhu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U ovim trenucima život, zdravlje i bezbednost svih su najvažniji, a sport je u drugom planu! Naravno, do nekih boljih vremena, u kojima ćemo, kada sve ovo prođe, svi zajedno da se radujemo novim koševima, pobedama i titulama naše Crvene zvezde.

KK Crvena zvezda mts će u narednom periodu, osim ovog vida komunikacije, koristiti sve svoje platforme (zvanični sajt, Facebook stranicu, kao i Twiter i Instagram nalog) kako bi celokupna Zvezdaška populacija imala kompletne informacije o svemu što se događa - piše na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda.

Srbijadanas