O prelaznom roku Zvezde, Tošiću, Marinu, Sanogu, Boaćiju…

Sportski direktor crveno-belih dao neke jasne odgovore

Crvena zvezda je u nedelju ujutru počela pripreme za prolećni deo sezone, a javnosti se prvi objavio sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

Osim što je kratko najavio novo pojačanje Aksela Bakajoka, Mrkela je pričao i o dolascima i odlascima koje Zvezdu očekuju u januaru.

Bakajoko je naše prvo pojačanje. Radi se o mladom igraču koji je prošao mlađe selekcije Intera, igrač je kakav nam treba. Ima veliki prostor za napredak i izvanredne atletske sposobnosti. Verujem da će se brzo uklopiti - rekao je Mrkela koji je potom odgovorio na pitanje šta se dešava sa Duškom Tošićem:

Tošić je neko koga znam iz omladinskih dana, još iz OFK Beograda. Odličan fudbaler i čovek, obavili smo neke razgovore. Trenutno je u inostrastvu, a čekamo da se vrati i da nam da neki odgovor.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Situacija oko Sanoga je nešto jasnija...

Čeka se raspret sa njegovim klubom (Al Itihad), veoma je blizu da se rasplet desi i da  Sanogo potpiše za Zvezdu.

Istakao je Mrkela i da Boaćio više neće igrati za Zvezdu, nakon što mu je istekao ugovor.

Nećemo mu ponuditi novi ugovor, hvala mu za sve što je uradio u Zvezdi. Procena je da je bolje da Boaći karijeru nastavi u drugom klubu.

O Marinu?

Marin je još neko kome su vrata otvorena jer je ostavio odličan utisak, ali mislim da njegov dolazak nije realan jer ima čvrst ugovor sa Saudijcima.

Odlasci i dolasci?

Dovode se razna imena u vezu sa Zvezdom, neke priče su istinite, neke nisu. Nećemo nagomilavati igrače i dolazak pojačanja zavisi od odlazaka. Klub ima neke konkretne ponude, videčćemo da li one zadovoljavaju Zvezdu.

(Telegraf.rs)