NOVO POJAčANJE: Zvezdu pojačava mlada nada srpskog fudbala (FOTO)

Veliki broj poslova završen je ove zime na stadionu "Rajko Mitić", a kada to kažemo ne mislimo na infrastrukturna ulaganja.

Fudbalski klub Crvena zvezda revidirao je ugovore velikog broja prvotimaca, obezbedio potpise igrača koji čine okosnicu tima i na taj način već obavio veći deo posla pred novi izlazak u Evropu.

Zaključno sa Markom Marinom nove ugovore je potpisalo devet fudbalera i tu neće biti stavljena tačka. Kako je i bilo najavljeno u sredu, novi ugovor sa Crvenom zvezdom trebalo bi da potpiše i talentovani vezista Veljko Nikolić.

Momak koji će prolećni deo sezone provesti u Grafičaru predstavlja Zvezdin zalog za budućnost i zbog toga je odlučeno da mu na vreme bude ponuđen unosniji ugovor na duže staze.

Portal "Mozzartsport" prenosi saznanja da će Nikolić dobiti povišicu i da će u prvoj godini ugovora mesečno zarađivati 4.000 evra ili 48.000 za godinu dana.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ugovor bi trebalo da bude potpisan do leta 2023. godine, a Nikolić će na leto biti priključen prvom timu i konačno početi da dobija više prilike za dokazivanje na najvišem nivou.

Nove ugovore sa Crvenom zvezdom ove zime su potpisali Milan Pavkov, Filip Stojković, Vujadin Savić, Branko Jovičić, Marko Gobeljić, Milan Borjan, Milan Rodić, Dejan Joveljić i Marko Marin.

Nezvanične informacije ukazuju da će Zvezda za plate pomenute devetorice nakon povišica koje im je dala, na godišnjem nivou izdvajati između 2.600.000 i 3.000.000 evra.

Podsećamo da je Zvezdan Terzić u izjavama koje je davao jesenas otkrio da Zvezda na godišnjem nivou na plate troši 12.000.000 evra neto.

Sportske.net