Novo pojačanje predstavljeno na Marakani: “Učiniću sve da navijače učinim ponosnima”

Drugo zvanično pojačanje, uskoro se očekuje i predstavljanje trećeg

Od završetka sezone neumorno rade u sportskom sektoru FK Crvena zvezda i već sada se naziru obrisi ekipe koja će se takmičiti u Ligi šampiona od septembra.

Drugo pojačanje je zvanično predstavljeno u sredu u prostorijama stadiona "Rajko Mitić". U pitanju je doskorašnji fudbaler subotičkog Spartaka Edmund Ado.

Ganjanin je zimus iz Šerifa došao najpre u Spartak iz Subotice, koji će na ime transfera inkasirati 400 hiljada evra.

Ado je na predstavljanju izjavio da će pre svega pokušati da opravda očekivanja navijača.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Sjajni su utisci, zaista me je lepa atmosfera dočekala na Marakani i srećan sam što sam ovde. Uzbuđen sam što ću imati priliku da igram pred Zvezdinim navijačima, dobro ih pamtim. Dugo je trajalo interesovanje, i svestan sam očekivanja, tako da ću dati sve od sebe da učinim navijače ponosnima - rekao je Ado, potom se osvrnuo i na život u Srbiji:

Prilagodio sam se na život u Srbiji, iako nije bilo lako kada sam došao, promene i sve, ali pomoglo mi je ovih šest meseci da se naviknem na fudbal i uslove. Polako učim i jezik, reči koje znam, možda nisu prikladne za konferenciju, ali popraviću vokabular, biće bolje kada sledeći put budemo razgovarali - prokomentarisao je Edmund Ado.

Reprezentativac Gane ističe da će sve učiniti kako bi tim ostvario ciljeve.

- Sećam se atmosfere i navijača, to mi je bilo nestvarno. Pokušaću da u Zvezdi budem još bolji nego u Šerifu i da pomognem ekipi da ostvarimo zacrtane ciljeve. O konkurenciji ne razmišljam, jer ne gledam saigrače na taj način. Svi smo tu zbog zajedničkog uspeha. Kada dobijem šansu na terenu, daću sve od sebe da je iskoristim - izjavio je Edmund Ado.

Pored dva pomenuta kluba Ado je igrao i u Slovačkoj za Senicu i redovan je u nacionalnom timu za koji je upisao osam mečeva.

(Telegraf.rs)