NOVO POJAČANJE! “Ceo život sam maštao da zaigram za Zvezdu”

Guteša je novi golman crveno-belih

Crvena zvezda ima novog golmana - Ivan Guteša je dres Grafičara zamenio za crveno-beli i obavezao se na vernost srpskom šampionu u naredne dve i po godite!

Guteša ima 22 godine, već je priključen prvom timu i konkurisaće za mesto među stativama sa Omrijem Glazerom i Zoranom Popovićem.

Potpis ugovora sa Zvezdom je velika čast i zadovoljstvo, uz motiv da se radi još predanije kako bi se opravdalo poverenje svih u klubu. Ceo život maštam o tome da stanem na gol Zvezde i sada mi se to ostvarilo. Trudiću se da kroz dobar rad, zalaganje na treninzima, ali i uz pravi odnos prema klubu, taj debi dođe što pre. Svestan sam da me sada čeka još veći rad, ali to je normalno. Velika su bila odricanja da se stigne do Zvezde, ali je to prirodan i normalan put - rekao je Goteša koji je zabeležio 22 utakmice za Grafose, te dodao:

Poznajem golmane Zvezde, bio sam u Grafičaru i veliko je iskustvo gledati ih kako treniraju, a kamoli raditi sa njima. Naravno, tu su i sjajni treneri čije savete sam spreman da upijam. Što se snova tiče, to je debi, ali i što više titula sa voljenim klubom, uz neki odbranjeni penal na Marakani.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

(Telegraf.rs)