Novo ime u trci za selektora REPREZENTACIJE SRBIJE!

Reprezentacija Srbije juče je ostala bez selektora Mladena Krstajića, koji je završio svoju jednoipogodišnju misiju na klupi ''Orlova'', ali njegov naslednik još nije izabran.


Pisali smo pre par dana, u Fudbalskom savezu Srbije ne žele da donose ishitrenu odluku o novom selekrtoru, već žele da naprave najbolji mogući izbor pred jesenji nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i ključnu utakmicu protiv Portugala.


Ljubiša Tumbaković ser u jednom trenutku činio kao siguran izbor, ali navodno sada čelnici FSS pregovaraju i sa Veljkom Paunovićem, Ivanom Jovanovićem, Slavišom Jokanovićem, Draganom Stojkovićem Piksijem.


Njihova imena su se i prethodnih dana pominjala u medijima, a danas je u ovu trku ''lansiran'' još jedan potencijalni kandidat - Goran Đorović!


Selektor mlade reprezentacije Srbije je prošlog meseca figurirao kao ozbiljan kandidat za novog trenera Crvene zvezde dok je trajala neizvesnost oko ostanka Vladana Milojevića, a kada je Milojevićev ostanak potvrđen, ta priča je završena.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


Međutim ''Žurnal'' danas otkriva da u Savezu razmišljaju i o Đoroviću kao novom selektoru, pa postoji mogućnost da se sa konačnim izborom sačeka do kraja U21 Evropskog prvenstva, gde će Đorović voditi ''Orliće'' koji su se na ovo takmičenje plasirali odličnim igrama u kvalifikacijama i sada gaje najviše ambicije.


Prvu utakmicu mlada reprezentacija Srbije igra 17. juna protiv Austrije, tri dana kasnije protiv Nemačke, a 23. juna je na programu meč protiv Danaca.
Samo prvoplasirani iz grupe sigurno ide dalje, dok će drugoplasirani morati da ima bolji skor od preostale dve drugoplasirane selekcije.


Dakle, ako Đorović sa ''Orlićima'' ode u samu završnicu, ne treba da iznenadi ako postane i najozbiljniji kandidat za selektora ''A'' tima.

sportske.net