NOVO IME NA MARAKANI: Jedva čekam da upoznam Dekija!

Željko Gavrić, jedan od najboljih igrača Prve lige Srbije tokom jesenjeg dela polusezone i momak koji je svojim igrama u Grafičaru oduševio sve ljubitelje fudbala, raduje se prilici i mogućnosti dokazivanja novom šefu stručnog štaba Crvene zvezde Dejanu Stankoviću.

– Ovo su mi druge pripreme sa prvim timom Crvene zvezde i sada već planiram da se ozbiljnije nametnem. Pregledi su dobro prošli i za sada sve ide u najboljem redu. Ne mogu da kažem da sam iznenađen što sam u prvom timu. Nadao sam se pozivu, jer sam imao dobru polusezonu u Grafičaru. Upravo mi je period u razvojnom timu Crvene zvezde pomogao da se adaptiram na seniorski fudbal i mislim da se to videlo u mojim igrama.

Kapiten filijale odskočio je tokom jeseni izuzetnim partijama u dresu Grafičara.

– Znam šta me očekuje u Superligi. Verujem da sam spreman za prvi tim Crvene zvezde. Velika je konkurencija, imam i od koga da učim. Pokušaću da se nametnem, jer verujem u sebe. Upoznat sam sa radom prvog tima, bio sam deo letnjih priprema i sad idem iskusniji i spremniji u odnosu na taj period.

foto: FK Crvena zvezda

Gavrić, koji je na 20 utakmica tokom jeseni postigao sedam golova i pet puta asistirao u dresu Grafičara, zrači optimizmom pred nastavak sezone po pitanju osvajanja trofeja u crveno-belom dresu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Prvi smo na tabeli i verujem da će tako ostati do kraja sezone. Mislim da ćemo sa Dekijem Stankovićem i njegovim stručnim štabom postizati sjajne rezultate. Što se Dekija tiče, biće mi čast da ga upoznam, a kamoli da treniram pod njegovom komandom. Radujem se tome – istakao je Gavrić.

Espreso