Novi Zvezdin trener dao OBEĆANJE! Izraelski stručnjak računa na mlade igrače

Poveo je Barak Bahar na pripreme velik broj "bonusa", a nekoliko njih, sasvim izvesno će dobiti priliku da zaigraju u Superligi Srbije, a ko zna, možda upišu minute i u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde se nalaze na Zlatiboru, gde treniraju i pipremaju se za novu sezonu i nastupe u grupnoj fazi Lige šampiona.

Ipak, na tom putu, klub iz Ljutice Bogdana računa i na najmlađe adute, "klince" koji su već pokazali da su prerasli omladinski fudbal, i da su spremni za ono što zahteva seniorski ritam.

Poveo je Barak Bahar na pripreme velik broj "bonusa", a nekoliko njih, sasvim izvesno će dobiti priliku da zaigraju u Superligi Srbije, a ko zna, možda upišu minute i u Ligi šampiona.

Među njima su i Jovan Šljivić i Kosta Nedeljković, vršnjaci rođeni 2005. godine, koji su u mlađim kategorijama Zvezdine fudbalske akademije i u seniorskom timu Grafičara, već pokazali da su itekako "zreli" za prvi tim.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ovi "nebrušeni dijamanti" crveno-bele Omladinske škole blistali su u Prvoj ligi Srbije u sezoni za nama, a kako je Telegrafu nezvanično potvrđeno, njih dvojica će vrlo verovatno u prvom timu šampiona Srbije ostati i nakon priprema.

Njih dvojica će tako pojačati konkurenciju "bonusa" na Marakani, s obzirom na to da su u prvom timu već Stefan Leković, Jovan Mijatović i Stefan Mitrović. Takođe, treba istaći i da bi u prvom timu novu priliku mogao da dobije i talentovani Nikola Stanković, momak koji se proteklu polusezonu "kalio" u kruševačkom Napretku.

Osim toga, na pripremama su i Vladimir Lučić, Jovan i Nikola Mituljikić, kao i Nikola Knežević, koji će u narednom periodu pokušati da se nametnu Baharu, i izbore svoje mesto u ekipi.

Kada se na ovaj "spisak" dodaju i Kings Kangva, Edmund Ado, Marko Stamenić i Strahinja Eraković, jasno je da će Zvezda u narednoj sezoni imati dosta podmlađen timu u borbi na tri fronta.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: