Novi trener Crvene zvezde pruža novu šansu Andriji Raduloviću

Radulović je na stolu imao i ponudu novosadske Vojvodine, ali je već dogovorio sve sa klubom iz Ljutice Bogdana

Sportski sektor Crvene zvezde se već uveliko sprema za narednu sezonu, i velika pažnja usmerena je na formiranje adekvatnog igračkog kadra.

Ipak, ne govori se samo o iskusnim pojačanjima, već i o "bonus" igačima, a u predstojećoj sezoni crveno-beli će moći da računaju na još jednog "klinca".

Kako javlja "MaxBet Sport", priliku da se dokaže kod Baraka Bahara dobiće talentovani Andrija Radulović. Brzonogi dribler je sezonu proveo na pozajmici u Radniku iz Surdulice, a dobrim partijama skrenuo je pažnju sportskom sektoru, koji je rešio da mu ponovo ukaže priliku.

Takođe, Radulović je na stolu imao i ponudu novosadske Vojvodine, ali je već dogovorio sve sa klubom iz Ljutice Bogdana.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Dogovoreno je da se vratim. Pokušaću da se pokažem tokom priprema i ostanem deo ekipe. Spreman sam za nove izazove - rekao je Radulović za "MaxBet Sport".

Podsetimo, crveno-beli već računaju na Stefana Mitrovića, Stefana Lekovića i Jovana Mijatovića, a sasvim je izvesno da oni neće biti jedini "bonusi" naredne sezone.

(Telegraf.rs)