Novi trener Crvene zvezde dovodi dva najbolja igrača Makabija!?

Trener crveno-belih ima određene pikove, ali to nisu Haziza i Pjero

Čelnici Crvene zvezde na putu su da naprave dogovor sa izraelskim stručnjakom Barakom Baharom, aktuelnim trenerom Makabija iz Haife.

Odmah nakon što su se pojavile fotografije delegacije Crvene zvezde na pregovorima u Izraelu, pojavile su se i spekulacije oko potencijalnih pojačanja iz Makabija.

Mnogima su zapala za oko dva igrača tokom dvomeča Crvene zvezde i Makabija, a u pitanju su napadač Frantdzi Pjero i krilni napadač Dolev Haziza, koji su bili najzaslužniji za plasman Makabija u Ligu šampiona.

Iako su pojedini mediji objavili da bi Pjero i Haziza mogli da krenu put Marakane zajedno sa Baharom, kako Telegraf nezvanično saznaje, njihov dolazak nije u planu i Barak Bahar ima druge igrače u planu u slučaju da i zvanično preuzme kormilo crveno-belih.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pjerou ugovor sa Makabijem ističe na leto 2025. godine, dok Haziza ima ugovor do leta 2024. godine. Inače, Haziza je povezivan i sa Partizanom, a da je bilo kontakta i pregovora potvrdio je i generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.

Pjero je reprezentativac Haitija, a Haziza nosi nacionalni dres reprezentacije Izraela. Ipak, na Marakani očigledno za leto imaju drugačije planove, a u njima nema dva možda i najbolja igrača Makabija iz Haife.

(Telegraf.rs)