Novi projekat na Marakani! Zvezda pokreće forum, prva tema “šampionski ciljevi i kako ih ostvariti”

Pred medijima, slušaocima u utorak će govoriti Zevzdan Terzić, Dejan Savić i psiholog Vladimir Borković

Sportsko društvo Crvena zvezda obnarodovalo je pokretanje novog projekta u okviru crveno-bele porodice, u pitanju je "Zvezdin forum", na kojem autoriteti iz raznih oblasti, ljudi od znanja, ali i članovi crveno-bele porodice, diskutovati o raznim temama unutar organizacije trofejnog Sportskog društva.

Prvi forum biće održan u utorak od 13 sati u prostorijama na našem najvećem stadionu, a otvoriće ga direktor Fudbalskog kluba Zvezdan Terzić.

Osnov i svrha projekta Sportskog društva Crvena zvezda "Zvezdin forum" predstavlja izgradnju i utvrđivanje identiteta i imidža Zvezdinog trenera kroz međusobnu komunikaciju i upoznavanje, razmenu iskustava, ideja i vizija - saopšteno je iz Zvezde.

Tema prvog okupljanja u okviru foruma biće "šampionski ciljevi i kako ih ostvariti".

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- "Zvezdin forum" će otvoriti dr Zvezdan Terzić, predsednik Upravnog odbpra SD Crvena zvezda, govpriće i Dejan Savić, šef stručnog štaba Vaterpolo kluba Crvena zvezda i selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, a predavač će biti psiholog dr Vladimir Borković, koji će govoriti na temu "Šampionski ciljevi i kako ih ostvariti - psihološki aspekti treninga i takmičenja.

(Telegraf.rs)