NOVI PROBLEM ZA ZVEZDU: Tomić progovorio o povredi Zvezdinog CENTRA!

Košarkaši Crvene zvezde su se pomučili u drugom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije, ali su savladali u gostima Mega Bemaks sa 96:91 i na taj način se se izborili za utakmice za titulu.

Trener crveno-belih Milan Tomić bio je izuzetno nezadovoljan izdanjem izabranika u prvom meču, kada ih je žestoko kritikovao, ali su sada komentari bili potpuno drugačiji.

Trener Zvezde Milan Tomić
Trener Zvezde Milan Tomić

– Mogu samo da čestitam mojim igračima i da kažem da imaju mnogo veliko srce. Svi do jednoga. Od prvog dana pričam da na svakom meču moraju da imaju isti odnos prema igri. A znate koliko je to teško u ovakvim utakmicama i u ovakvoj ligi? Svi su se odmarali po mesec dana, a mi smo se "šibali" u ABA. Svi su bili spremni, odradili cikluse, pre toga se odmorili… I eto povredi se Beron, Ristić je povređen. Kažem, neki su imali mesec dana za odmor i rad, a mi dva. I zato moji igrači imaju veliko srce i stvarno su najbolji. I to bih rekao i da smo izgubili – u dahu je govorio Tomić.

Što se tiče same serije, trener crveno-belih je pohvalio i rivala.

– Mega je dobra ekipa. Oni su ubacivali u proseku 97 poena. Protiv nas to je bilo 75. Večeras su pogađali i spolja. Ali kada je bilo najvažnije odigrali smo i odbranu i napad.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Otkrio je Tomić i o kakvim povredama je reč kod Berona i Ristića.

- Nije ništa ozbiljno kod Berona. Mislim da će da pauzira dva dana. Ristić ima problem sa okom. Ne vidi na jedno. Bilo je priče i da može da igra. Ne vredi to. Ne može jednook. Zdravlje je na prvom mestu – objasnio je Tomić.

blic