NOVI ODLASCI! Talentovani dvojac napušta Marakanu

Crveno-beli nastavljaju da kroje tim za Ligu šampiona

Fudbalska "pijaca" je uveliko u toku kada je reč o Crvenoj zvezdi, a šampion Srbije već je završio veliki deo posla u sklapanju tima za Ligu šampiona.

Stigli su na Marakanu Žan Filip Kraso, Edmund Ado, Omri Glazer, Piter Olanjinka i Marko Stamenić, i to kao velika pojačanja za izazove koji slede i borbu na tri fronta.

Ipak, moralo je biti i određenih odlazaka, kako bi se rasteretio igrački kadar, o čemu se pisalo i prethodnih dana. Kako je Telegrafu nezvanično potvrđeno, među njima su i Miloš Gordić i Jovan Mituljikić, koji će pojačati IMT.

Talentovani dvojac se seli u redove novog superligaša na pozajmicu, s obzirom na to da su pozicije u Zvezdi popunjene, ali i kako bi se "kalili" dodatno u elitnom rangu srpskog fudbala. 

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Jovan Mituljikić je i prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Superligi, gde je nastupao za Mladost GAT, dok je Miloš Gordić nosio dres AEK-a iz Larnake, ali su se obojica po isteku pozajmica vratila na Marakanu.

Ipak, nakon prvog dela priprema, Barak Bahar je doneo odluku da talentovani dvojac bude poslat na pozajmice, a izvesno, ista sudbina očekuje i Nikolu Kneževića.

(Telegraf.rs)