NOVI DETALJI: Evo šta je direktora Zvezde STOPIRALO da dođe u Podgoricu!

Nečuveno.

Na Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde, spremana je sačekuša u Crnoj Gori! Ovu vest preneo je crnogorski portal Borba.me, a samo zahvaljujući Terzićevom prijatelju koji mu je javio šta mu se smeši, čelnik srpskog šampiona izbegao je najgori scenario. 

Određene bezbednosne strukture u Crnoj Gori su, kako prenosi Borba.me, nameravale da fizički napadnu Terzića kada bude izlazio iz zgrade aerodroma, na putu ka Budvi.

Na svu sreću, Terzić nije napuštao aerodromsku zgradu u Tivtu i prvim avionom se vratio u srpsku prestonicu.

Fizički napad na Zvezdana Terzića, bez upotrebe vatrenog oružja, bio bi predstavljen kao obračun kriminalnih klanova sa kojima je, navodno, čelnik Zvezde povezam, ali ovaj scenario nije prošao. U MUP-u Crne Gore saopšteno je da je Terziću zabranjen ulazak u nekadašnju članicu zajednice SCG, ali objašnjenja ni do danas nisu data.

Dejan Savićević i Zvezdan Terzić

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Dejan Savićević i Zvezdan TerzićFoto: MN Press

Generalni direktor crveno-belih se po povratku u Beograd obratio sledećim rečima:

- Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora - Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbila da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine, tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa Republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru - rekao je tada Zvezdan Terzić. 

Srbijadnas