Nove greške srpskih sudija u korist Partizana

Ne prođe jedna utakmica Zvezde i Partizana, a da od strane večitog rivala ne dođu žalbe na suđenje i neke odluke

Neverovatan trent javio se ove sezone u Superligi. Navijači Crvene zvezde i Partizana, pa i samo rukovodstvo klubova, pomno prati svaki meč rivala i komentariše suđenje.

Počelo je od prvog kola u Kruševcu kada je Partizan pobedio posle diskutabilnog penala. Usledilo je saopštenje Zvezde, koje je kulminiralo pravim ratom između večitih rivala, ali i između Partizana i FSS-a i Sudijske komisije

Ne prođe jedno kolo da nije bilo žalbi na račun suđenja, a tako je i ovoga puta. Suđenje Lazara Lukića bilo je posebno upečatljivo, jer je nakon što je Sanogo teško povredio Docića, dao igraču Zvezde samo žuti karton i zbog te greške je žestoko kažnjen.

Digli su glas u Humskoj, čak su viđeni i protesti navijača ispred Terazija, ali i crveno-beli su odmah uzvratili praćenjem meča Partizan - Rad, za koji su izvdvojili nekoliko situacija koje smatraju diskutabilnim.

U pitanju je crveni karton koji je dobio Đorić u 47. minutu. Sadik je dobio loptuu u prostor i utisak je da bi bio u izglednoj situaciji 1 na 1, ali Đorić nije bio poslednji igrač odbrane, već je drugi štoper Rada bio najbliži golu.

Ipak, bio je daleko od Sadika, pa je pitanje da li bi uopšte mogao da ga stigne da nije bilo faula. Ipak, navijači Zvezde tvrde da je crveni karton diskutabilan.

Takođe, izdvojili su i jednu grešku mahača, koji je u povoljnoj situaciji za Rad pogrešno digao zastavicu i signalizirao ofsajd.

U anketi i komentarima možete da kažete šta mislite o odluci sudije Petra Pipera.

Telegraf.rs