NOVAKOVA AUDIO PORUKA UZNEMIRILA MNOGE! “Za sada sam slobodan čovek, videćemo šta donosi sutra”

Na jutjubu se pojavila glasovna poruka našeg asa koju je poslao kući, bratu Đorđu najverovatnije, neposredno nakon dobijene pravne bitke

Ni sanjao niko nije da će svetski broj jedan i najbokji teniser u istoriji proći pravu golgotu na tlu Australije gde juriša na 21. Grend Slem u karijeri.

Najteže je, na svu sreću, iza Novaka Đokovića: izolacija, sudnica, birokratija, tenzija, neizvesnost, teren koji mu je manje poznat, ali je uprkos velikom pritisku uspeo i tu da odnese pobedu, da uzme prvi set u dugoj borbi koja mu tek predstoji - ali sada na njegovom terenu.

U moru poruka podrške iz čitavog sveta koje se mogu meriti terabajtima, "isplivao" je i audio zapis Novakove moguće čak i prve poruke svojoj porodici pošto je pušten iz hotela u kojem je boravio četiri dana.

Ne može se tačno utvrditi kome je slao, vrlo moguće jednom od braće kojeg oslovljava sa "tebra", i kojeg obaveštava o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Tebra, pušten sam, ovaj, evo me u kući, sve je ok za sada. Objavljujem upravo saopštenje, kratko jako sa terena, igrao sam i tenis, stigao sam i to. Za sada sam slobodan čovek, videćemo šta donosi sutra - poručio je pomalo umornog glasa naš teniser, što možete i sami čuti u priloženom zapisu.

Podsećamo, Novak je u toku dana postavljen za prvog nosioca na Australijen Openu čime je praktično otklonjena dilema oko njegovog učešća u Melburnu.

(Telegraf.rs)