NOVA SVAĐA! Savićević oštro odgovorio Terziću – “On je poslednji čovek u Srbiji koji treba da me zove na meč”

Izgleda da neće doći do smirivanja strasti između dve strane

Činilo se da će doći do smirivanja odnosa na relaciji između predsednika Crvene zvezde, Zvezdana Terzića i predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejana Savićevića.

Čelni čovek crveno-belih pozvao je nekadašnjeg fudbalera da prisustvuje utakmici između Zvezde i Milana u okviru Lige Evrope naredne godine u nadi da će dobiti pozitivan odgovor.

A 20 dana kasnije, došao je odgovor. I to žestok. U razgovoru za crnogorske Vijesti, Savićević je rekao da ne želi da ga Terzić uopšte više ikada spominje i da se sa njim nikada pomiriti.

- Mislio sam da nećemo više pričati na tu temu. Kada vas zove neko ko svašta priča o vama i ko širi laži o vama na svakom koraku, to može samo neko ko ništa ne valja. Kao prvo – zamolio bih ga ovim putem da me više ne spominje, jer postoje neki ljudi, među kojima je i on, sa  kojima se nikada neću pomiriti. On to treba da zna, ima svoj život, ja imam svoj i on je poslednji čovek u Srbiji koji treba da me zove na utakmicu – rekao je Savićević.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Dodaje Savićević da može da ga zove bilo ko drugi iz Zvezde, svi sem Zvezdana Terzića.

- Ja sam rekao za njega ono što drugi nisu smeli, da je nikakav čovek. Zna šta je uradio i opet me zove. Pa ja bih bio 100 puta gori i od njega da se pomirim sa njim. Jer, ako te neko jednom povredi, povrediće te i drugi put. Nema potrebe da vam se putevi ukrštaju da vi vas još jednom „uradili“ ili „odradili“. Neko može da te pređe jednom, a ako te pređe drugi put – onda si budala. Eto, to je neki moj moto i on to zna. I opet zove. To je dokaz o njemu kakav je – podvukao je Savićević.

Čekamo da vidimo da li će biti reakcije sa druge strane..

Telegraf.rs