NOVA MILIONSKA PONUDA: Nije se snašao, sad može otići u Kinu (FOTO)

Milionsko pojačanje, došao je na velika vrata u dres Crvene zvezde, od njega se očekivalo mnogo – no kako vreme odmiče on pokazuje sve manje i manje. Pisali smo mi da je još na pripremama Čaušić pokazao da ne može ili neće mnogo, da se ne snalazi, ali bilo je komentara, teške su noge, biće bolje, ovo su prve pripreme.

I eto, meč sa Vojvodinom gde su generalno svi igrači briljirali, pogotovo Marko Marin koji je pokazao kolika je fudbalska veličina, ništa manje Boaći, Pavkov, Jirka, čak je i Gajić bio dobar i ako je došao pred kraj priprema.

Možda je Jovičić imao danas i najteži posao, morao je pored svog posla da krpi i kolegu Čaušića koji baš ništa ni danas nije pokazao. Bila je ovo jedna od najgorih partija, gubio je lopte na sredini, usporavao napad u odbrani je kasnio, uopšte se ne uklapa u tim, izgleda kao neko ko je tek došao u ekipu i posle dugo vremena odigrao takmičarsku utakmicu.

Nemoguća je situacija da on igra umesto Jovičića, kamoli umesto Jovančića koji je deset nivoa iznad Čaušića. Bilo kako bilo, ovaj igrač ne zaslužuje pored ovakve konkurencije ni prvih 18. Ipak, Milojević je taj koji odlučuje.

Kultna stranica Dnevna doza prosječnog Zvjezdaša je dala možda i najbolji opis današnje igre Gorana Čaušića.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kako nezvanično saznajemo Zvezdi je ponuđeno 2.000.000 za Čaušića od strane kineskog kluba.

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: