NOVA MILIONSKA PONDUA NA MARAKANI: Kinezi nude 5.000.000 evra za Zvezdinog heroja (FOTO)

Rasplet se očekuje u narednim danima.

Crvena zvezda završila je sa dovođenjem igrača u zimskom prelaznom roku, a zavesu je spustio Mirko Ivanić. Ipak, transfer pijaca u Ljutice Bogdana okončana je samo kada su dolasci u pitanju pošto se očekuje da bude i odlazaka sa stadiona ''Rajko Mitić'', pre svega u Kinu gde prelazni rok traje do kraja februara pošto bi odatle trebalo da stigne dobra ponuda za Milana Pavkova.

Prema saznanjima ''Mocartsporta'', u Zvezdi se nadaju da bi iz Kine mogla da stigne ponuda za Pavkova vredna između četiri i pet miliona evra. Crveno-beli nisu u žurbi jer finansije ne predstavljaju trenutno problem, ali je vraćanje nasleđenog duga Poštanskoj štedinici od 3.300.000 evra ove zime ipak bio udarac za klupsku kasu koja bi swe oporavila transferom Pavkova.

milan-pavkov

Foto: Srbija Danas

Letošnje odbijanje ponude Trabzona za pavkova sada se pokazalpo kao dobar potez uprave pošto je Pavkov dočekao svoju šansu i sve zadivio u meču protiv Liverpula kada je sa dva gola doneo pobedu Zvezdi. Upravo su ta dva gola i povećala cenu Pavkova, a razloga za zadovoljstvo imaju i u Radničkom iz Niša odakle je za 300.000 evra i 30 procenata od narednog transfera napadač i stigao u Ljutice Bogdana u januaru 2017.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Posao sa Pavkovim bi možda bio i veći nego sa Degenekom. Šta mislite, da li će Zvezda prihvatiti ovakvu ponudu.

Srbijadanas.com