Ništa od zvučnih pojačanja? Evo ko bi stvarno mogao pojačati Zvezdu

Nerealna očekivanja od novog trenera crveno-belih.

Koga će Dejan Stanković dovesti u Crvenu zvezdu? Prethodnih dana u vezu sa crveno-belima dovodila su se i velika imena svetskog fudbala poput Marija Balotelija, Rikarda Kvarežme, Džon-Obija Mikela…

Ono što je realnost je da ovako zvučnih imena, gotovo izvesno, neće biti na “Marakani”, što potvrđuje i poznati menadžer Zoran Stojadinović. Bivši sportski direktor Crvene zvezde je jasan.

- Ne postoji ni promil šansi da fudbaler kao što je, na primer Zlatan Ibrahimović, dođe u Srbiju. Ima i onih koji su možda realna opcija, ali pitanje je jesu li u ovom trenutku potrebni Zvezdi i mogu li da podignu kvalitet tima – rekao je Stojadinović za Informer.

Ono što je sigurno je da ima igrača iz Evrope koji bi mogli da opravdaju epitet ozbiljnih pojačanja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Oni koji su prešli 28, 29 godina, a igraju po osrednjim turskim klubovima i slično svakako su dostupni. Niko neće doći u Zvezdu iz ljubavi prema klubu, Stankoviću ili Srbiji. Dejan može da donese prevagu ako se neko premišlja između Zvezde i kluba sličnog ranga po platežnoj moći. Zvezda sad može dobro da plati. Ako izuzmemo pet najjačih klubova u Španiji, svima ostalima tamo može da parira – objasnio je Stojadinović.

Srbijadanas