Nikolić laktom patosirao Stojkovića, Urošević davio Čaušića dok mu je Zdjelar stavljao “kragnu”, a svi su uskočili u tuču! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana žestoko su se sukobili u 87. minutu utakmice, pred sam kraj 159. večitog derbija završenog 1:1 na stadionu Rajko Mitić.

Atmosfera na terenu se kuvala od prvog poluvremena kada je Zvezdi zbog ofsajda poništen gol, da bi posle toga Partizan postigao gol iz sumnjive situacije u kojoj se našao Nemanja Nikolić.

Varnica je bilo već u 25. minutu kada su se igrači dve ekipe prvi put sukobili, da bi sve kulminiralo u završnici meča. Nemanja Nikolić je laktom udario Filipa Stojkovića u duelu i bacio ga na zemlju, pritrčao je Zvezdin vezista Goran Čaušić koji je hteo da se razjasni sa špicem Partizana.

https://www.youtube.com/watch?v=-6f4EIh6RJg

Vrlo brzo je uleteo i igrač Partizana Slobodan Urošević koji je počeo da hvata za vrat Čaušića što je bilo kapisla za veći sukob kom se priključila većina igrača na terenu, ali i članova stručnog štaba.

Istovremenu, Čaušića je u "špansku" uhvatio i Saša Zdjelar koji je bio deo sukoba i u prvom delu igre. Sve se na kraju završilo posle nešto manje od minuta, a akteri tuče su dobili žute kartone od sudije Danila Grujića.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Telegraf.rs