Niko nije izdržao duže od jedne sezone – Hoće li Borjan uspeti?

Otišao je Marko Marin i potpuno je bilo logično da njegov naslednik bude Milan Borjan, koji će biti četvrti golman u istoriji Crvene zvezde koji će biti kapiten kluba sa Marakane. 

Nosio je Borjan kapitensku traku i u prethodnom periodu, ali sada će zvanično postati lider crveno-belih. Možda je mogao i ranije da je dobije, pošto je svima bilo jasno da ima sve kvalitete koje treba da poseduje kapiten Zvezde, a realno je da se pitao više u svlačionici od Marina. 

Ljubimac je navijača, pritom je ključan za dobru atmosferu u redovima srpskog šamiona - uvek je spreman da izađe ispred novinara, i kada nije dobro bio je jedan od retkih koji je smeo da stvari nazove pravim imenom, baš kako i treba da radi istinski kapiten.

Pre Borjana golmani koji su nosili kapitensku traku Zvezde su bili Dika Stojanović, Zvonko Milojević i Aleksandar Kocić. Zanimljivo, niko od pomenutih nije bio kapiten više od jedne sezone, tako da ukoliko Milan Borajn ostane do kraja ugovora u klubu može da bude upisan u istoriju crveno-belih po još jednom parametru. 

Stevan Stojanović (1990 - 1991)

Dika Stojanović
Dika Stojanovićfoto: Starsport©

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zvonko Milojević (1996 - 1997)

Zvonko Milojević
Zvonko Milojevićfoto: Fonet

Aleksandar Kocić (2000 - 2001)

Aleksandar Kocić i Vladimir Stojković
Aleksandar Kocić i Vladimir Stojkovićfoto: Starsport©

Milan Borjan (2020 - ?)

Milan Borjan
Milan Borjan

Epsreso