Nikad ne biste prepoznali bivšeg igrača Zvezde, posvetio se veri nakon fudbalske karijere

Oni malo stariji navijači Zvezde ga dobro pamte

Veterani Zvezde i Partizana okupili su se u zemunskoj hali "Pinki" u nikad jačem sastavu da odigraju humanitarnu utakmicu za saigrača, prijatelja, teško bolesnog Radovana Radakovića koji vodi najveću životnu bitku.

Na svima nama je da mu pomognemo slanjem na broj 3030 sa porukom 1082, da Radovan pobedi!

Za pomoć Radovanu, bivšem golmanu Partizana i selekcije naše zemlje, ogranizovan je futsal derbi, slobodno možemo reći sa "ol-star" imenima dva naša najveća kluba, sa igračima koji su "žariri i palili" krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih u dresovima srpskih najtrofejnijih klubova.

Sa jedne strane Milošević, Ilić, Ćirković, Đorđe Tomić, Duljaj, Nađ, sa druge, u crveno-belom, Boško Janković, Bratislav Živković, Milijaš, Pantelić, tu je i veteran među veteranima Boško Đurovski, i još mnogo poznatih zvezdaša i partizanovaca - svi zajedno na jednom mestu kao ogromna podrška za Radakovića.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Većina aktera lako prepoznatljiva sa tribina i sa TV ekrana, neki sa kojim kilogramom više, neki sa desetak više u odnosu na dane karijere, dok ima i onih, za pohvalu, koji i danas paze na liniju kao što su pazili u igračkim danima. Ipak, jedno lice se izdvaja, i glavom i bradom, igrač koga biste teško prepoznali.

U pitanju je omaleni Dragan Bogavac, bivši napadač Zvezde, koji je nakon trogodišnjeg staža na Marakani napravio sasvim solidnu internacionalnu karijeru po nemačkim drugoligaškim klubovima.

Bogavac se u međuvremenu potpuno posvetio veri i crkvi, otud i gusta brada, viđen je i na litijama u Crnoj Gori, ali i danas mu je velika ljubav, kao što je i bila - fudbal. I on se, kao i većina pozvanih, odazvao ovom humanitarnom meču za dobrog Radovana.

nikola žigić

Dragan Bogavac i Nikola Žigić iz vremena kada su igrali u Zvezdi Foto: MN Press

(Telegraf.rs)