NIKAD JAČA ZVEZDA: Nadzire se startnih 11 u Crvenoj zvezdi (FOTO)

Zvezda je pokazala karakter, ali i moć. Uopšte nije naivan protivnik Austrija, pokazali su koliko su jaki kada su maltene olako dobili Dinamo iz Zagreba. To je neki znak, ali hajde da ne pričamo puno o tome, bilo kako bilo ako se po jutru dan poznaje ovaj tim je dva puta bolji od prošlog.

Dakle zamena za Degeneka, Milunović vrlo lako može da bude i najveći dobitak, čovek je u vazduhu nepobediv. Zvezda nije imala davno takvog igrača koji zna glavom, veliko razočarenje je Čaušić. Čak postoje komentari navijača koji mole Upravu da pojačanje od milion evra pošalju na pozajmicu, negde se oseća da fali Krstičić. Jirka je definivno veliki pojačanje, prebrz je ali se brzo rešava lopte, što baš nije dobro. Tu će Milojević da dobro utegne Slovaka koji će biti sigurno veoma značajno i ogromno pojačanje.

Može li ovo biti prvih 11, bar za sada tako izgleda:

Borjan – Stojković , Savić, Milunović, Rodić – Jovičić, Čaušić – Ben, Marin, Vukanović – Boaći.
Milojević o utakmici

Austrija je praktično ostala bez ozbiljne šanse za pogodak.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

„Kada god igrate protiv austijskih ekipa uvek je tvrdo. Delovali smo mnogo bolje nego na prethodnoj utakmii. Dobro je kada pobedimo. Lepo je videti odnos koji su imali igrači, pokušali smo i neke taktičke varijante“, rekao je Milojević.

Osvrnuo se Milojević i na golove iz prekida. Deluje da to može da bude novo, tajno oružje crveno-belih.

„Imamo visoke igrače, prekid je jako bitan segmenet u savrmenom fudbalu. Dobili smo Milunovića koji je fenomenalan u vazduhu. Radićemo na tome, za sada sve ide dobro“, kratak je bio Milojević.

Izvor: beogradskiportal.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: