“Nije važno kako pobeđujemo, samo da pobeđujemo”

Trener Zvezde nije imao zamerki na svoj tim nakon meča sa Čukom, nije ni imao razloga

Fudbaleri Zvezde položili su sa najvišom ocenom prvi prolećni ispit, pobeđen je Čukarički 3:0 te su tako crveno-beli nastavili poteru za vodećim Partizanom i održali se na identičnom bodovnom minusu kao i pre ove runde.

Dejan Stanković je mogao samo da čestita i da pohvali svoje igrače posle sigurne partije i pobede koja se nije dovodila u pitanje.

Pre svega da čestitam mojim momcima, uvek je prva utakmica ona najteža, da se otvori prvenstvo kako smo zamislili. Pobedili smo Čukarički koja je poletna mlada ekipa, dosta brza, dosta dobra, uigrana... Težak test, zahtevna utakmica, mislim da je rezultat korektan, idemo dalje, ovo je jedno od 16 finala koje smo odigrali. Nama su bitna tri boda, a kako ćemo doći do njih uopšte me ne zanima - poručio je Stanković za Arena sport.

Široka lepeza igrača dala je Stankoviću mogućnost da krene sa dva izrazita navlana igrača, Pavkovim i Ohijem, i obojica su bili strelci.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Mislim da je to jedna odluka jer kad vidimo da momci dobro rade i kad imaš lep izbor, zašto da ne i sa dva špica. Pavkov je dao gol, žao mi je što se povredio, ali mislim da će biti spreman poznavajući njega. Rekoh juče da nam Pavkov treba, to se ispostavilo. Sigurno da bismo bili i ubojitiji da je ostao na terenu, ali i ovako su momci u tvrdoj utakmici bili koncentrisani. Mogli su manje da greše, ali ih razumem, prva je utakmica, polako, još će sve to doći na svoje.

(Telegraf.rs)