Nije pokazao dovoljno: Boaći napušta Zvezdu? (FOTO)

Ponovo, tu nije kraj. Naime, kako HotSport nezvanično saznaje, na izlaznim vratima već početkom leta mogao bi da se nađe Ričmond Boaći.

Napadač iz Gane nije u formi kakva ga je krasila u prvom mandatu na stadionu ‘Rajko Mitić’. Šta više jedan od najboljih strelaca crveno-belih u poslenjoj deceniji muči muku sa povredama i više je na terapijama nego na terenu.

Cilj je da se Ričmond Boaći oporavi, popravi golgeterski učinak i izbori se za ponudu iz inostranstva. U slučaju da se ona pojavi već početkom priprema Crvena zvezda ne bi pravila problem oko odlaska napadača, naravno ako se njeni finansijski uslovi ispoštuju.

Tako bi Crvena zvezda ostala na ‘tri slova’ kada je reč o strancima Marku Marinu (koji bi mogao da zatraži državljanstvo), Eriku Jirki i El Farduu Benu.

To bi otvorilo mesto za novog stranca koji bi doneo potreban kvalitet za evropske kvalfikacije i mogao da zaigra u domaćem prvenstvu. Takođe, doveo bi se i jedan stranac koji bi se našao u rotaciji kada je reč o domaćim takmičenjima.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Da li smatrate da je Boaći završio sa Zvezdom?

Hot sport