“NIJE FER SA ZVEZDINE STRANE!” Oglasili se iz Kolubare povodom “problema” oko Zvezdinog igrača

Najmisteriozniji transfer zime u Srbiji

Viđen je u Lazarevcu, završio je u Novom Pazaru.

Iz za sada ne sasvim jasnih razloga Ibrahim Mustafa će do kraja sezone minute tražiti na pozajmici u Pazaru, iako ga je Kolubara prethodno na društvenim mrežama već promovisala u novo pojačanje lazarevačkog superligaša.

Međutim, Zvezda se iz nepoznatih razloga predomislila i 21-godišnji fudbaler je skrenuo ka jugu što je očekivano izazvalo nezadovoljstvo u Kolubari

"I ako je sve bilo dogovoreno i pružena je ruka za saradnju za dolazak Mustafe u Lazarevac na pozajmicu, ipak od toga neće biti ništa, pošto su čelni ljudi Crvene zvezde odlučili da pošalju Ibrahima Mustafu u Novi Pazar i time su prekršili dogovor sa nama. Ni fer ni sportski ni ljudski sa njihove strane”, navodi se na Kolubarinom zvaničnom profilu na društvenim mrežama.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Čini se da ova dva kluba u budućnosti neće previše poslovati. I nije baš da će u Ljutice Bogdana izgubiti san zbog toga. Mada još nije poznato šta se tačno desilo toliko važno da promeni Mustafinu putanju.

Podsetimo samo da su crveno-beli u Novi Pazar na pozajmicu poslali i Aksela Bakajoka, te da su Plavi tokom januarskog prelaznog roka doveli i Jasmina Trtovca, Slobodana Rubežića, Luku Kukića, Mustafu Mujezinovića, Milana Jokića Filipa Jovića. S druge strane, ostali su bez Almira Aganspahića, strelca sedam golova u prvom delu sezone, koji se preselio u Čukarički da zameni Đorđa Jovanovića, novog napadača Makabija iz Tel Aviva

Mozzartsport