NEVEROVATNO: Budućnost i čelnici lige u istom hotelu!

Srpski šampion su zbog takve situacije upozorili da to može da dovede u pitanje regularnost lige, a saopštenje prenosimo u celosti.

"KK Crvena zvezda mts primoran da reaguje na vrlo "neobičnu" i do sada nezabeleženu situaciju koja utiče na regularnost ABA lige i završnicu regionalnog takmičenja.

KK Crvena zvezda mts došao je do saznanja da su službenici ABA lige jtd komesar za delegiranje sudija Iztok Rems i službenica Vanja Vujičić smešteni od petka 12.04.2019. godine, tokom svog boravka u Beogradu u hotelu „Crowne Plaza" koji je zvanični hotel ABA lige, a da je od 13.04.2019.godine u istom hotelu smešten i direktor Krešimir Novosel.

Ta činjenica nije u skladu sa propozicijama ABA lige, može da dovode u sumnju regularnost takmičenja, i cele finalne serije, iz prostog razloga što se u istom hotelu nalazi i kompletna delegacija, igrački pogon KK Budućnost VOLI na čelu sa predsednikom kluba, i skoro kompletnom upravom.

Takva situacija nije se nikada dogodila ni u jednom takmičenju u organizaciji FIBA, Evrolige, pa čak ni u vreme ABA Sidro lige!

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Beograd kao višemilionski grad ima sasvim dovoljno smeštajnih kapaciteta hotelskog tipa, da bi se izbegla svaka moguća insinuacija na ovu temu, koja nije potrebna ABA ligi.

KK Crvena zvezda mts ovim dopisom ne želi da pravi nikakav pritisak pred drugu utakmicu plej ofa, niti da prejudicira neke događaje, ali smo prinuđeni da zamolimo direktora lige i sportskog direktora lige, da što pre reše ovu situaciju koja nikome nije u interesu, i da pronađu neko drugo rešenje za smeštaj svojih službenika, posebno u ovom trenutku kada se igra finalna serija regionalnog takmičenja.

KK Crvena zvezda mts će se maksimalno pridržavati svih članova Propozicija takmičenja i to očekujemo od svih učesnika i aktera finalnih utakmica, uprava, igračkih pogona, ali i od službenika ABA lige jtd.

KK Crvena zvezda mts".

Sportklub