NEVEROVATNA PRIČA: Kuzmićev krst iz Jerusalima koji nikad ne skida!

– Da li tu ima neke sudbine, ne znam. Ja sam se oženio pre 30 godina, tog 14. jula, a pre šest godina i Ognjen na isti dan – istakao je njegov otac.

Prošlo je skoro mesec dana od stravične nesreće Ognjena Kuzmića u kojoj je jedva sačuvao živu glavu.

Sada, kada su se utisci slegli, kada je stres gotovo skroz prošao, njegov otac Milan se oglasio u medijima povodom cele situacije i otkrio kako se osećao on, ali i cela porodica.

 Bilo je teško i strašno. Hvala dragom Bogu koji nas je pogledao. Slavimo Jovanjdan i on je zaštitnik naše kuće. Hvala novinarima, Crvenoj zvezdi, Saši Đorđeviću, svim znanim i neznanim, koji su nam u tim trenucima pružali podršku. Ognjen nije kod kuće, doći će brzo – rekao je Milan Kuzmić za Novosti.

Tog 14. jula, kada je Ognjen doživeo saobraćajnu nesreću, njegovi roditelji je trebalo da obeleže 30 godina braka, a on šest godina sa Amerikankom Tomišom.

 Da li tu ima neke sudbine, ne znam. Ja sam se oženio pre 30 godina, tog 14. jula, a pre šest godina i Ognjen na isti dan. Svadbe su bile ovde kod ove kuće – kaže Milan.

Ognjen Kuzmić
Ognjen Kuzmićfoto: Instagram / Printscreen

– Ognjen je sebi u Jerusalimu kupio jedan krst, koji nikada ne skida. U sabraćajki, u kojoj je sve bilo krvavo, na krst nije pala nijedna kap Ognjenove krvi, samo je malo zakrivljeno jedno krilo od krsta, koji nije spao sa Ognjena. I dalje ga nosi takvog. Ima Boga – ubeđen je Kuzmićev otac u više sile koje su umešale prste.

Espreso