Neverovatan podatak o Mihailu Ristiću (FOTO)

Posle praktično izgubljenih godinu dana na pozajmici u praškoj Sparti, Mihailo Ristić se ove zime samo privremeno vratio u Krasnodar, pošto je juče i zvanično postao fudbaler francuskog Monpeljea.


Talentovani vezista, svojevremeno i mladi reprezentativac naše zemlje, danas ima 23 godine i tek treba da pokaže i dokaže svoju pravu vrednost.

Odlazak u Spartu je bio velika greška, napravio je korak unazad, ali to je sada iza njega i ne sumnjamo da Ristić ima veliki motiv da se u nastavku sezone predstavi u najboljem svetlu u novom klubu. Pogotovo što će sada nastupati u jednoj od pet najjačih liga u Evropi.

Prema dostupnim informacijama iz francuskih medija, Krasnodar je od Ristićevog transfera inkasirao 700.000 evra, što je znatno manje u odnosu na dva miliona koliko je Zvezda zaradila prilikom njegovog transfera u pomenuti ruski klub, pre godinu i po.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


Po ''Transfermarktu'', njegova vrednost na tržištu je sada 800.000 evra, a njihov grafik jasno pokazuje kakvu je grešku napravio što je čitavu prošlu godinu proveo na pozajmici u Sparti.


Screenshot: transfermarkt.com

grafik

Sportske.net

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: