NEVEROVATAN OBRT: Bivši selektor Srbije seda na klupu Partizana (FOTO)

Fudbalski klub Partizan prolazi kroz agoniju u želji da nađe novog trenera, a sada je najrealnija opcija Savo Milošević!

Ilija Stolica je odbio trenersku klupu posle pregovora jer klub nije ništa od njegovih želja mogao da garantuje kao realnost, posle čega se uprava okrenula Miloševiću.

Nekada uspešni igrač Partizana je prve velike korake u karijeri napravio upravo u Humskoj, a sada bi početničke trenerske takođe mogao da načini u crno-belom!

Foto: MN Press

Sve je blizu realizacije, pa bi već u nastavku prvenstva Milošević mogao da bude na klupi. Nedavno je dobio i Pro licencu, pa je sve preduslove stekao da vodi klub.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Inače, posebno je zanimljivo što je Milošević još prošlog leta dobio ponudu jednog indijskog kluba, ali nije došlo do ozbiljnijeg angažmana, nakon što je napustio funkciju potpredsednika FSS.

U jednom kraćem periodu 2011-12, bio je u stručnom štabu Crne Gore kao asistent selektora Branka Brnovića, ali teško da se išta može meriti sa vrelinom klupe Partizana u ovom trenutku!

Minula dva dana se pregovaralo, a Miloševiću će pomoćnik biti Radovan Ćurčić, nekadašnji selektor Srbije!

Naredni meč Partizan igra 31. marta na gostovanju Napretku u 28. kolu Superlige. Videćemo da li će se sve formalnosti do tada obaviti, posle čega će Žarko Lazetić napustiti kormilo kluba.


Telegraf.rs