NEPRAVDA! Ohi otkrio zašto je napustio klub: “Nisu me želeli, rekli su mi da tražim novi klub”

Norveški napadač je istakao da želi da ostane u klubu, ali da oni nisu hteli da čuju za to

Spustila se zavesa i na statusu Ohija Omoijuanfa u Crvenoj zvezdi. Norveški fudbaler je sve završio i veoma brzo bi trebalo da bude predstavljen kao novi fudbaler danskog Brondbija, iako je ostalo manje od 24 sata pred meč sa Partizanom.

Potvrdu o ovom transferu je dao i sam fudbaler, koji je na svoj Instagram profil okačio poruku u kojoj je sve objasnio.

Ohi je imao poprilično dobru sezonu u Zvezdi, postigao je 11 golova na 22 utakmice, a onda je naprasno sklonjen iz prvog tima i nije dobijao šansu ove sezone.

Nije, sve do utakmice sa Javorom, kada je sa klupe otišao Dejan Stanković, a na čije mesto je stigao Miloš Milojević. Milojević ga je vratio u postavu, Ohi je postigao gol, ponadali su se svi da će ostati, ali... Brondbi je kupio ovog igrača.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Poruku koju je Ohi ostavio vam prenosimo u celosti.

Ćao, danas sam napustio klub i navijače u koje sam se brzo zaljubio. Nažalost, nisam imao drugog izbora nakon razgovora sa upravom pre 3-4 nedelje. Rečeno mi je da je bolje da nađem novi klub i da će mi davati sve manje šanse u igri. Pokušao sam da ih ubedim da želim da ostanem i borim se za svoje mesto jer sam znao da je to nešto što ću moći da uradim. Poruka koju sam dobio bila je da neću dobiti minute u igri i da to uradim, da odem, kao što ste svi primetili, nisam dobio nikakvu igru u ligi ili kvalifikacijama za Ligu šampiona iako sam bio jedini napadač na klupi. Nakon što je gospodin Dejan Stanković podneo ostavku, prvi put sam počeo posle mnogo vremena. Razgovarao sam sa gospodinom Milošem Milojevićem posle utakmice i rekao mu poruku koju sam dobio od uprave  i da li želi da ostanem ili ne. Rekao mi je: 'Da sam došao pre tri nedelje ti bi ostao, ali sada je Crvena zvezda u procesu potpisivanja novog napadača'.

Osećam da nisam poželjan ovde, tako da ne vidim drugi način nego da se rastanem sa Crvenom zvezdom, zaista sam pokušao da ostanem, ali su se već odlučili za mene tako da ne mogu da uradim nešto drugo. Želeo bih da se zahvalim svim igračima na vremenu koje smo proveli zajedno i želim vam sve najbolje u budućnosti. Takođe bih želeo da se zahvalim osoblju Crvene zvezde na svemu što su uradili za mene, bilo mi je zadovoljstvo raditi  s vama momcii. I želeo bih da vam kažem da nikada nije bilo problema sa mnom i gospodinom Dejanom Stankovićem, sve vreme smo bili profesionalni i sa poštovanjem.

(Telegraf.rs)