Neostvarene želje – Ovu dvojicu Terza ne može da prežali!

Mnogo puta je u svojoj karijeri visokog funkcionera srpskih klubova Zvezdan Terzić dokazao da ima "njuh" za igrače velikog potencijala, ali nije uvek uspevao da ostvari svoje zamisli.

Početak njegovog mandata u Crvenoj zvezdi bio je turbulentan, a nedostatak finansijskih sredstava značio je da Zvezdan Terzić ne može da sprovede u delo sve svoje planove.

U intervjuu datom "Telegrafu" Terzić je obelodanio koju dvojicu igrača je silno želeo na "Marakani" i zbog čijeg nedolaska i dalje žali.

"Ne mogu da prežalim Adama Marušića što je igrao u Voždovcu, a sada nosi dres Lacija, kao i Radeta Krunića koji je trenutno član Empolija. To su dva igrača koja su mi se jako svidela. To je kao kada u ergeli vidite kvalitetno ždrebe koje se razlikuje od ostalih", objasnio je Terzić.

Radi se o reprezentativcima Crne Gore i Bosne i Hercegovine koji su nakon igranja u Srbiji otišli na zapad i završili u Seriji A. Pomenuta dvojica sada zajedno vreme više od 20 miliona evra, a Zvezdan Terzić tvrdi da je Zvezda mogla da ih ima za male pare.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Njih dvojicu sam hteo da dovedem čim sam došao u Zvezdu. To su bili igrači koji su tada vredeli 250 ili 300.000 evra. To je ništa, jer sada vrede milione. Međutim, Zvezda je bila u takvom kanalu tada da nisi mogao ništa da uradiš", priznao je Terzić.

Situacija se u međuvremenu potpuno promenila. Crveno-beli posluju pametno, dovode igrače velikog potencijala za "smešne" cifre i kasnije na njima zarađuju milione evra.

Najaktuelnija je priča oko Marka Marina koji je u Zvezdu stigao za 600.000 evra, a ove zime je za njega odbijena ponuda "teška" 5 miliona evra.

Sportske.net