NEOČEKIVANO! Legendarni vođa Delija ušao u bus Srbije zbog Piksija! Evo šta se desilo

https://www.instagram.com/napa_apartments/

Iznenađujuća scena na aerodromu koja je mnogima promakla

Dragan Stojković Piksi je osvario neverovatan uspeh sa reprezentacijom Srbije koju je kao selektor odveo na Svetsko prvenstvo u Kataru uz fenomenalnu pobedu u Lisabonu za kraj kvalifikacija i jednu od najvećih pobeda u modernoj istoriji Srbije.

Srbija je godinama živela za uspehe nacionalnog tima, koji nas je iz godine u godinu razočaravao, ali je Piksi doneo nešto što dosad nismo navikli da vidimo kod naših fudbalera - veru, samopouzdanje, borbenost do maksimuma i lepu igru.

Kada su se fudbaleri i selektor vratili u Beograd, priređen im je spontani doček na aerodromu uz trubače, a malo ko je primetio da je među ljudima koji su došli da pozdrave Piksija bio i nekadašnji legendarni vođa Delija, koji je i danas predsednik udruženja građana Delije Sever - Ljubomir Stanković Krle.

Stanković je čak i ušao u autobus, izgrlio se sa Piksijem, a onda su se zajedno i slikali, dok je on pokazivao tri spojena prsta.

Poznato je da Delije i Piksi nisu bili u najboljem odnosu još od njegovog odlaska sa Marakane, a bilo je svojevremeno i neprijatnih situacija kada su neki od vođa upali u kafić na Marakani kada je on bio tu poručivši mu da nije dobrodošao na stadion Zvezde.

Međutim, "stara garda" gde spada i Ljubomir Stanković, koju je Piksi posebno uveseljavao, prema njemu očigledno gaji veliko poštovanje. Posle uspeha koji je doneo Srbiji, ono je verovatno još veće.

Pogledajte i fotografije susreta legendarnog Delije i Dragana Stojkovića Piksija:

Piksi dugo nije ni pričao o Zvezdi baš iz tog razloga, a jedan od retkih intervjua u kojem je pričao o klubu u kojem je proglašen za petu Zvezdinu Zvezdu, bio je ekskluzivno za Telegraf na 30 godina od Barija.

(Telegraf.rs)