NEOČEKIVANO! Legendarni vođa Delija ušao u bus Srbije zbog Piksija! Evo šta se desilo

Iznenađujuća scena na aerodromu koja je mnogima promakla

Dragan Stojković Piksi je osvario neverovatan uspeh sa reprezentacijom Srbije koju je kao selektor odveo na Svetsko prvenstvo u Kataru uz fenomenalnu pobedu u Lisabonu za kraj kvalifikacija i jednu od najvećih pobeda u modernoj istoriji Srbije.

Srbija je godinama živela za uspehe nacionalnog tima, koji nas je iz godine u godinu razočaravao, ali je Piksi doneo nešto što dosad nismo navikli da vidimo kod naših fudbalera - veru, samopouzdanje, borbenost do maksimuma i lepu igru.

Kada su se fudbaleri i selektor vratili u Beograd, priređen im je spontani doček na aerodromu uz trubače, a malo ko je primetio da je među ljudima koji su došli da pozdrave Piksija bio i nekadašnji legendarni vođa Delija, koji je i danas predsednik udruženja građana Delije Sever - Ljubomir Stanković Krle.

Stanković je čak i ušao u autobus, izgrlio se sa Piksijem, a onda su se zajedno i slikali, dok je on pokazivao tri spojena prsta.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Poznato je da Delije i Piksi nisu bili u najboljem odnosu još od njegovog odlaska sa Marakane, a bilo je svojevremeno i neprijatnih situacija kada su neki od vođa upali u kafić na Marakani kada je on bio tu poručivši mu da nije dobrodošao na stadion Zvezde.

Međutim, "stara garda" gde spada i Ljubomir Stanković, koju je Piksi posebno uveseljavao, prema njemu očigledno gaji veliko poštovanje. Posle uspeha koji je doneo Srbiji, ono je verovatno još veće.

Pogledajte i fotografije susreta legendarnog Delije i Dragana Stojkovića Piksija:

Piksi dugo nije ni pričao o Zvezdi baš iz tog razloga, a jedan od retkih intervjua u kojem je pričao o klubu u kojem je proglašen za petu Zvezdinu Zvezdu, bio je ekskluzivno za Telegraf na 30 godina od Barija.

(Telegraf.rs)