Neočekivan potez crveno belih

Iz Zvezde se nadaju da će navijači nastaviti sa kupovinom karata jer će one bez obzira za koji su meč kupljene moći da se koriste na prvoj narednoj utakmici koja bude mogla da se odigra na stadionu "Rajko Mitić" uz prisustvo gledalaca

Crvena zvezda nastavlja sa humanitarnom akcijom, bez obzira na aktuelnu kompleksnu situaciju u zemlji.

Ulaznice koje su kupljene za duel sa Napretkom, ali i one koje će se od ponedeljka (12 časova) prodavati za meč sa Radnikom, planiran prema rasporedu za 21. mart na stadionu "Rajko Mitić" važiće za prvu narednu utakmicu koja će biti odigrana uz prisustvo publike.

Ceo prihod je namenjen Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj i manastru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji.

Humanitarni aspekt planirane proslave 75. rođendana kluba se nastavlja. Za meč sa Napretkom bilo je prodato 2.020 ulaznica, a već od ponedeljka u 12 sati počeće internet prodaja karata za duel sa Radnikom koja je prema još uvek aktuelnom rasporedu planiran za 21. mart na stadionu "Rajko Mitić".

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Iz Zvezde se nadaju da će navijači nastaviti sa kupovinom karata jer će one bez obzira za koji su meč kupljene moći da se koriste na prvoj narednoj utakmici koja bude mogla da se odigra na stadionu "Rajko Mitić" uz prisustvo gledalaca.

Sav prihod od karata po ceni od 75 dinara će ići u humanitarne svrhe odeljenju za nefrologiju Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji.

Espreso