NEMCI STRAHUJU! Boje se Delija, očekuju Bogdanova, spremaju helikoptere i svu policiju Lajpciga

Nemački Velt prenosi da je sve podignuto na najviši mogući nivo

Liga šampiona u sredu donosi meč Crvene zvezde protiv Lajpciga u Nemačkoj. Beogradski klub boriće se za nove bodove, a Nemci se polako spremaju za ovaj meč sa bezbedonosnog i sigurnosnog aspekta.

Prema pisanju nemačkog Velta, sakonska policija podigla je sve moguće snage kako bi sprečila eventualne incidente pred meč i tokom susreta nemačkog i srpskog kluba. I helikopteri će nadletati grad kako bi se obezbedio maksimalni mir.

Navodi se da će sigurnosne mere biti "fundamentalno veće" nego inače i da će policija i žandarmerija Lajpciga dobiti ispomoć i iz okolnih mesta. Piše se da bi preko 1.000 policajaca moglo da obezbeđuje ovaj meč.

Isto tako, biće postavljeni sigurnosni punktovi na svim većim putevima ka Lajpcigu, pošto se očekuje da preko 2.500 srpskih navijača dođe na meč. Ovaj list najavljuje da bi na tribinama mogao da se nađe i Ivan Bogdanov.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nemci su se podsetili meča iz Đenove u Italiji između reprezentacija Srbije i Azura koji je prekinut zbog divljanja huligana, a gde je u centru pažnje bio upravo pomenuti navijač Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: