NEMANJA MATIĆ ŠOKIRAO JAVNOST! “Nemojte da idete u Zvezdu ili Partizan”

Imao je proslavljeni srpski fudbaler poruku za svu decu koja treniraju fudbal

Srpski fudbaler Nemanja Matić da je jedan intervju za jutjub kanal "Yu Planet" u kom je govorio o svojoj karijeri.

Matić je još pre četiri godine dao ispovest za Telegraf, kada je našu redakciju ugostio na Old Trafordu i "otvorio dušu", a ovoga puta je otkrio šta bi sada, kao 35-godišnji fudbaler Rena, savetovao sebi ka klincu koji je počeo da trenira fudbal.

Nemoj da ideš u Zvezdu i Partizan! Mislim da sam gubio vreme tamo, a ništa me nisu naučili. Sve što su nas tamo učili, bilo je pogrešno. Kada sam otišao na ozbiljniji nivo, sve su me učili kontra. Onda sam seo i razmišljao da li je to moguće… Puno roditelja greši sa tim. Skauti Zvezde i Partizana putuju po Srbiji i traže talente što je normalno. Teško je reći "ne" kada pozovu Zvezda i Partizan. Ali mislim da deca prerano odlaze i da treba da ostaju u manjim sredinama jer tu ima dobrih trenera koji mogu da ih razvijaju. Nešto će dobiti kada odu u večite, ali će puno i da izgube - poručio je Matić.

Dotakao se i igranja za reprezentaciju, odnodno da mu nije žao što nije imao oproštaj.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nije mi žao. Da je to bilo sve kako treba, možda bih još i igrao i bio deo reprezentacije. Ali mislim da sam uradio pravu stvar za karijeru. Nervirao sam se oko nefudbalskih stvari. Igrali smo sa Škotskom za prolaz na EP. To su nijanse. Nije to bitno na kraju krajeva. Bitno je sve ostalo okolo. Nije mi žao što sam napustio reprezentaciju jer nisam ništa izgubio. Dao sam sve od sebe.

(Telegraf.rs)